معجون انبه
حتما با خواص انبه آشنا هستید و این میوه استوایی بی نظیر رو میشناسید. اگه شما هم عاشق انبه هستید و دستورهایی مثل اسموتی انبه، کیک انبه و ترشی انبه رو امتحان کردید حتماً از این معجون خوشمزه هم لذت خواهید برد.
مدت زمان پخت : ۵ دقیقه
زمان کل : ۵ دقیقه
برای : ۲ نفر

طرز تهیه معجون انبه با شیر
1- شیر، شکر و تکه های یخ را درون میکسر بریزید و کمی بزنید تا یخ ها خرد شوند سپس انبه خرد شده را به آن اضافه کنید.
2- برای سرو، معجون را درون لیوان بریزید و داخل ان تکه های انبه بیندازید.
نکته ها:
در صورت تمایل میتوانید برای طعم و غلظت بیشتر یک فنجان خامه نیز به این معجون اضافه کنید.
اگر دوست ندارید معجون زیاد سرد و یخ زده باشد میتوانید از یخ استفاده نکنید. به جای آن انبه ها را از قبل خرد کنید و در فریزر قرار دهید تا یخ بزنند. سپس با بقیه مواد میکس کنید.
همچنین میتوانید از مقداری موز یخ زده استفاده کنید. این کار معجون را شیرین تر و غلیظ تر میکند.