بورک گوشت و سبزیجات
به نام خدا
سلام به هاراجی های خلاق ... و سحر خیز ...
ابتدا سیر ها را برای این که راحت تر و زود تر پوست بگیریم به مدت 20 دقیقه در داخل ظرف پر از آبی می ریزیم بعد از این که کاملا خیس خوردن پوست آن ها را گرفته و در داخل ظرفی با رنده سیر رنده کرده و آماده کنار می گذاریم.
بعد در ادامه پیاز را پوست گرفته و در داخل تابه مناسب و نچسبی ریز خرد می کنیم و روغن سرخ کردنی را اضافه کرده و آن را روی حرارت با شعله متوسط می گذاریم و تفت می دهیم تا از خامی درآمده و نرم و سبک شود.
سپس سیر رنده شده را اضافه می کنیم و مواد را تفت می دهیم در حدی که بوی سیر بلند شود.
حال در ادامه گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم و با مواد مخلوطی هم می زنیم و زیر و رو می کنیم تا خوب مواد با هم قاطی شده و به مدت 3 الی 5 دقیقه مواد را تفت می دهیم تا گوشت چرخ کرده تغییر رنگ بدهد.
سپس رب گوجه فرنگی را به همراه مقداری نمک و فلفل اضافه کرده و مجددا مواد را زیر و رو می کنیم و خوب هم می زنیم تا کاملا مواد در گیر هم شده و بعد از 2 دقیقه دیگر تفت دادن رب گوجه فرنگی نیز سرخ شود.
بعد حرارت را خاموش کرده و مایه گوشت پخته شده را آماده کنار می گذاریم.
سپس کلم سفید را خرد کرده و در داخل تابه مناسب دیگری می ریزیم و بعد هویج ها را پوست گرفته و تمیز شسته و روی کلم سفید خرد می کنیم و در ادامه فلفل سبز تند را نیز شسته و آن ها را روی مواد خرد کرده و روغن زیتون را اضافه نموده و تابه را روی حرارت با شعله متوسط می گذاریم و مواد را زیر و رو کرده و هم می زنیم تا سبزی جات مخلوط شده از خامی درآیند و نرم شوند.
سپس مایه گوشت پخته را اضافه می کنیم و مواد را خوب با قاشق زیر و رو کرده و هم می زنیم تا خوب مواد با هم مخلوط شوند.
بعد از این که مقداری کمی نمک و فلفل پاشیدیم و مواد را مجددا هم زدیم به مدت 2 الی 3 دقیقه تفت می دهیم تا مزه سبزیجات و مایه گوشت خوب به خورد هم دیگر بروند بعد از روی حرارت بر می داریم.
حال به نوبت ورق یوفکا ها را بر داشته و با فرچه مخصوص آشپزی را که با آب خیس کرده ایم و ورق یوفکا را مرطوب می کنیم تا هنگام تا کردن خشک و شکننده نباشند بعد با قاشق غذا خوری مقداری از مواد مخلوطی را قسمت بالا و وسط ورق یوفکا می ریزیم.
سپس در ادامه ورق یوفکا را مانند تصویر زیر به طرف داخل تا می کنیم.
بعد در داخل ظرفی آرد را با دو قاشق آب هم می زنیم و از بالا روی ورق یوفکای تا خورده می مالیم بعد آن را رول می کنیم.
حال باقی مانده روغن سرخ کردنی را در داخل تابه مناسبی می ریزیم و آن را روی حرارت با شعله متوسط می گذاریم تا داغ شود بعد ورق های یوفکای رول شده را درون روغن داغ قرار داده تا سرخ شود.
بعد 2 الی 3 دقیقه که یک طرف یوفکای رول شده سرخ شد آن ها را بر می گردانیم تا طرف دیگر هم سرخ و برشته شود.
سپس آن ها را روی کاغذ روغنی می گذاریم تا روغن اضافی آن ها گرفته شود.
بعد در داخل ظرف سرو گذاشته و همراه سبزیجات تازه و معطر و سس دلخواه در کنار خانواده محترم به عنوان وعده غذایی مغذی و خوشمزه یا میان وعده عالی میل کنید.
نوش ... جان ...