webpaz logo
جستجو

کوفته تبریزی

مواد لازم :
گوشت چرخ کرده : 400 گرم پیاز : 2عدد لپه : یک استکان برنج : یک و نیم اسکان تره : 100 گرم ترخون خشک : 50 گرم جعفری : 100 گرم شوید خشک : 100 گرم شنبلیله خشک : 50 گرم گردو خرد شده : به مقدار لازم زرشک : به مقدار لازم نمک : به مقدار لازم فلفل سیاه : به مقدار لازم زردچوبه : به مقدار لازم تخم مرغ : 1 عدد رب گوجه : 1 قاشق غذاخوری روغن : به مقدار لازم گشنیز : 100گرم نعناع خشک : یک قاشق چای خوری


ابتدا یه دونه پیاز رو رنده می کنیم و خوب آب شو می گیریم و لپه هامون رو نیم پز می کنیم و کمی با گوشت کوب کمی له می کنیم .برنج هامون رو هم کمی نیم پز میکنیم و به پیاز ها اضافه می کنیم و گوشتمون رو هم به پیازه اضافه می کنیم.سبزی کوفته که شامل ترخون و تره و گشنیز و جعفری و نعناع و شوید و شنبلیله خشک هست رو به گوشت و پیاز اضافه می کنیم.حالا کمی نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه اضافه می کنیم.به مدت ده دقیقه ورز میدیم.بعد از ده دقیقه حالا یه دونه تخم مرغ اضافه می کنیم و دوباره ده دقیقه ورز میدیم و مشت می کوبیم تا مواد چسبنده بشه.میذاریم کمی مواد داخل یخچال استراحت کنه.


یه دونه پیاز رو رنده میکنیم وتوی قابلمه تفت میدیم تا طلایی بشه.بعد یه قاشق رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه اضافه میکنیم و میذاریم تا کمی تفت بخوره.به اندازه مناسب آب میریزیم و میذاریم تا جوش بیاد.مواد کوفته رو میاریم تا درستش کنیم.کمی از مواد رو میاریم و وسطش رو با گردو و زرشک پر میکنیم و باز کمی از مواد روش میذاریم و گرد میکنیم و حسابی فشار میدیم تا سفت بشه.وقتی کوفته ها درست شدن و آب کوفته ها جوش اومد به آرومی کوفته هارو توی آب قرار میدیم تا نشکنه و وا نره.زیر اجاق رو متوسط تنظیم میکنیم و در قابلمه رو نیمه باز میذاریم.


مرحله سوم تهیه کوفته تبریزی:

وقتی کوفته ها پختن .زیر گاز رو خاموش می کنیم و میذاریم کوفته ها به مدت ده دقیقه تو همون وضعیت بمونن.بعد به آرومی توی ظرف های مناسب سرو تزیین می کنیم.

برای داخل کوفته هر چیزی که دوشت داشتیم میتونید استفاده کنید مثل:تخم مرغ آب پز-پیاز داغ-کشمش-خرما-زردالو خشک و....

کوفته تبریزی

آخرین آموزش ها
برترین ها