حلوای شیر
ابتدا یک لیوان از شیر سرد را کنار می گذاریم و مابقی شیر را می جوشانیم.
سپس یک قاشق غذاخوری نشاسته را در یک لیوان شیر سردی را که کنار گذاشته بودیم حل می کنیم و می گذاریم بماند.
به سراغ شیر در حال جوشیدن می رویم و حین مدام هم زدن، کم کم آرد بو داده شده( آرد سفید را از قبل اندکی در تابه ایی خشک و بدون روغن تفت دهید) را اضافه می کنیم. سپس کره را هم در آخر به ترکیب شیر و آرد اضافه می کنیم.
مرحله سوم تهیه حلوای شیر: یک لیوان شیر و یک قاشق غذاخوری نشاسته ایی که از قبل هم زده بودیم در این مرحله به محتویات در حال جوشیدن اضافه می کنیم و شکر و یک پیمانه از مغزها (خلال پسته، خلال بادام، گردو خرد شده) را هم به مواد بر روی حرارت می افزاییم. حرارت را کم کرده و به مدت 10 دقیقه می گذاریم تا مواد ما جوش بخورد و نشاسته باعث غلظت تهاراجمواد درون قابلمه شود.
در آخر قابلمه را از روی حرارت برداشته و محتویات را درون ظرف دلخواه می ریزیم و روی آن را با خلال پسته و بادام تزیین کرده و در یخچال قرار می دهیم. این حلوا را باید سرد مصرف کنیم.
در صورت تمایل می توانید برای رنگ و عطر آن از زعفران، هل ساییده شده و گلاب استفاده کنید. نوش جان