webpaz logo
جستجو

سوپ شیر

سوپ شیر یکی از معروف ترین سوپ های ایرانی است که به خاطر شیر، مرغ (و گاهی خامه) که در آن ریخته میشود میتوان آن را یک غذای کامل در نظر گرفت. سوپ شیر پیش غذایی بسیار مفید و مقوی است و به همین خاطر برای بچه ها بسیار توصیه میشود. این سوپ کاملاً مجلسی است و میتوانید در پذیرایی از مهمانهایتان از آن به عنوان پیش غذا استفاده کنید.

مواد لازم :
سینه مرغ متوسط 2 عددجو پرک 200 گرم (2 پیمانه)قارچ 500 گرمهویج متوسط 3 عددشیر 1 لیترنمک 3 قاشق چایخوریزردچوبه 2 قاشق چایخوریپیاز درشت 2 عدد

مدت زمان آماده سازی : ۲۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۱۲۵ دقیقه

زمان کل : ۱۵۰ دقیقه

برای : ۸ نفر

ارزش غذایی: 281 Calories

تصویر

 سوپ شیر را میتوان به شکل های مختلفی تهیه کرد. مثلاً سوپ جو با شیر که قبلاً طرز تهیه آن را در سایت داشتیم با جو درست میشد که کمی زیر دندان میرود لعاب خیلی خوبی به سوپ شما میدهد. در این دستور از جو پرک استفاده شده و به همین دلیل اگر وقت کمتری دارید یا دوست ندارید دانه های جو را در سوپ حس کنید انتخاب مناسبی برای شماست.

 

عکس

 

طرز تهیه سوپ شیر

 

مرحله اول:

ابتدا پیاز را خرد کنید و آن را در قابلمه کمی تفت بدهید تا نرم شود. سپس کمی زردچوبه به آن بزنید. سینه مرغ را با مقداری آب اضافه کنید و بگذارید مرغ بپزد. مرغ پخته را خارج کنید و وقتی کمی خنک شد آن را ریش ریش کنید.

 

 

عکس

مرحله دوم:

جو پرک و هویج را در آب مرغ بریزید و دو ساعت روی شعله ملایم بگذارید تا لعاب دهد.

 

تصویر

 

مرحله سوم:

سپس شیر و مرغ را با کمی نمک اضافه کنید و 30 دقیقه دیگر بگذارید سوپ بپزد.

 

عکس

 

مرحله چهارم:

قارچ را به صورت جداگانه تفت بدهید. میتوانید 1 قاشق آبلیمو هم به آن اضافه کنید تا رنگش تیره نشود.

سوپ گل کلم خامه ای

 

عکس

 

مرحله پنجم:

وقتی قارچ نرم شد آن را به سوپ اضافه کنید. سوپ شیر را بچشید و مقدار نمک آن را تنظیم کنید. اگر مایل هستید سوپ غلیظ تر شود بگذارید مدت بیشتری روی شعله بماند.

 

تصویر

 

مرحله ششم:

سوپ شیر را درون کاسه مورد نظر بریزید. برای تزیین میتوانید از خامه و جعفری استفاده کنید. نوش جان!

 

عکس

 

آخرین آموزش ها
برترین ها
ظرف تخمه خوری فانتزی ۴۹/۰۰۰