پیتزا قارچ و گوشت (بدون فر)
باز هم یک غذای فست فودی که طرفداران زیادی دارد.پیتزای خانگی...به جای رفتن به فست فودها و خوردن پیتزاهایی که مشخص نیست از چه مواد و با چه کیفیتی درست شده اند این غذا را می توانید به راحتی در خانه و حتی بدون فر درست کرده و از طعم خانگی اش لذت ببرید.
پیاز را نگینی خرد کرده در مقداری روغن تفت دهید. هرگاه پیاز سبک و شفاف شد گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه ای نگینی شده را اضافه کرده و خوب سرخ کنید. حال زردچوبه، ادویه و رب گوجه را اضافه کرده و مجدداً آنها را تفت دهید. در آخر ذرت پخته شده و گوجه فرنگی خردشده (در صورت تمایل) را نیز به آنها اضافه کنید.
قارچ ها را شسته حلقه حلقه خرد کنید و در روغن سرخ کرده و آبکش نمایید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
درون قابلمه ای که خمیر در آن جا شود را خوب چرب کنید و خمیر را درون آن قرار دهید. روی خمیر پیتزا مقداری سس کچاب بمالید و مواد گوشتی را روی آن ریخته و در همه جای خمیر به طور یکنواخت پخش کنید. سپس یک لایه پنیر پیتزا ریخته و یک لایه قارچ ها را روی آنها اضافه کرده خوب پخش کنید و مقداری آویشن روی آنها بپاشید. سپس یک لایه ی دیگر از پنیر پیتزا روی آنها بپاشید.
درب قابلمه را بگذارید و روی شعله ی کم قرار دهید. پس از نیم ساعت پیتزا آماده می باشد.