webpaz logo
جستجو

تارت قارچ و اسفناج

 

مواد لازم :
کره : 2 قاشق چایخوریقارچ خرد شده : 2 لیواناسفناج خرد شده و پخته شده : 2 لیوانپیاز کوچک : 4 عددسبزی سوپ : 1 لیوانتخم مرغ : 4 عددپنیر پیتزا : 1 لیوانخامه : نصف لیوانآب لیمو : 2 قاشقخمیر پای

مدت زمان آماده سازی : -۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۵ دقیقه

عکس

تصویر

 

پای قارچ و اسفناج

 

 

 

طرز تهیه تارت قارچ و اسفناج: فر را تا دمای 190 درجه سانتی گراد گرم کنید.

 

کم کره در داخل تابه ذوب کنید و قارچ، پیاز و اسفناج ا درون آن بپزید و سرخ کنید. سپس تابه را از روی حرارت بردارید.

خمیر پای  را کف قالب پهن کنید تا وقتی مواد آماده شدند آنها را درون تارت بریزید.

 

در یک کاسه سبزی سوپ، تخم مرغ، آب لیمو و خامه را با هم مخلوط کنید و پنیر پیتزا و مخلوط قارچ و اسفناج را به آن اضافه کنید. وقتی مواد خوب با هم مخلوط شدند، می توانید آنها را روی خمیر تارت بریزید و پهن کنید و تا نیم ساعت درون فر قرار دهید.

 

 

آخرین آموزش ها
برترین ها