سالاد قارچ
مواد لازم :
قارچ 400 گرم جعفری تازه خرد شده 1/2 لیوانپنیر پارمزان رنده شده 1/2 لیوان آبلیموی تازه 1/4 لیوان نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم روغن زیتون 1/4 لیوان
مدت زمان آماده سازی : ۵ دقیقه
مدت زمان پخت : ۵ دقیقه
زمان کل : ۱۰ دقیقه
برای : ۴ نفر

سالاد قارچ و جعفری
طرز تهیه : قارچ ها را بشویید و خوب خشک کنید ( قارچ ها را به نوبت بشویید و خشک کنید تا رطوبت جذب قارچ ها نشود.پیشنهاد میشود قارچ ها به جای شسته شدن با دستمال مرطوب تمیز شوند ).
قارچ ها را خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید. سپس جعفری خرد شده ، پنیر پارمزان ، روغن زیتون ، آبلیمو ، نمک و فلفل اضافه و خوب مخلوط کنید و سرو نمایید.
نکته ها : اندازه قارچ ها سلیقه ای میباشد . برای طعم بهتر از آبلیموی تازه استفاده کنید.