webpaz logo
جستجو

بیسکوییت نسکافه و گردو

مواد لازم :
آرد سفید : 100تا120گرم کره : 50 گرم پودر قند : 40گرم زرده تخم مرغ : یک عدد نسکافه : یک قاشق سوپ خوری گردو چرخ شده : نصف پیمانه بکینگ پودر : یک چهارم قاشق چای خوری شیر : یک قاشق سوپ خوری نوتلا : به مقدار لازم


اول کره و پودر قند رو داخل ظرف مناسب می ریزیم و خوب با هم زن هم می زنیم تا بافتش نرم و سبک و رنگش هم کرم رنگ بشه. یک قاشق نسکافه رو با یک قاشق سوپ خوری شیر مخلوط می کنیم و به همراه زرده تخم مرغ به مخلوط مون اضافه می کنیم. نسکافه رو با شیر داغ درست می کنیم و اجازه می دیم که سرد بشه بعد به کره اضافش می کنیم. آرد و بکینگ پودر رو هم سه بار با هم الک می کنیم و آرام آرام به کره اضافه می کنیم. گردو رو چرخ می کنیم و به خمیر اضافه میکنیم. اول 100گرم آرد رو  میزنیم. اگر باز هم خمیر می چسبید بیست گرم بعدی رو اضافه می کنیم. اگر باز هم چسبید دیگه آرد نمی زنیم. خمیر رو توی سلفن می پیچیم و می ذاریم نیم ساعت تا یک ساعت بمونه و استراحت کنه.


خمیر رو از یخچال در میاریم و روی تخته شروع می کنیم به باز کردن خمیر. بهترین قطر برای ضخامت خمیر بین چهار تا پنج میلی متر هست. حالا با استفاده از کاتر بیسکوییت خمیر رو قالب می زنیم. بیسکوییت ها رو توی سینی فری که از قبل زرورق تهش پهن کردیم می چینیم. سینی رو به مدت 15دقیقه توی فری که ازقبل با دمای180 درجه داغ شده قرار می دیم. 

بیسکوییت نسکافه و گردو

بیسکوییت نسکافه و گردو


بیسکوییت ها رو از فر در میاریم و اجازه میدیم تا خنک بشن. بعد با شکلات فندقی نوتلا بین دو تا بیسکوییت رو آغشته و به هم میچسبونیم.

بیسکوییت نسکافه و گردو

آخرین آموزش ها
برترین ها
ظرف تخمه خوری فانتزی ۴۹/۰۰۰