خورشت بامیه با مرغ
ابتدا سینه مرغ را به صورت خورشتی خرد کرده.(میتونید کاملا استخوان ها رو خارج کنید،اما من مرغ رو با استخوان ها گذاشتم.بستگی به سلیقه ی خودتون داره.)
مرغ ها را داخل قابلمه ریخته و تا رویِ مرغ ها اب ریخته و میگذاریم روی گاز با شعله ی زیاد که به جوش آید.
آب ظرف را خالی کرده و مرغ ها را با آب شست و شو دهید.(این کار باعث می شود بوی ضخم مرغ کاملا از بین برود.)
پیاز را نگینی خرد کرده و با روغن تفت دهید تا پیاز ها سبک شوند.
زرد چوبه را به مقدار لازم اضافه کنید.مرغ ها را نیز اضافه کنید و بگذارید خوب تفت بخورند تا طلایی رنگ شوند.حالا رب را هم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
بامیه هایی که از قبل سرخ شده اند را اضافه کنید.(البته بامیه هایی که من استفاده کردم فیریز شده بود و این باعث میشه زمان آماده کردن غذا کمتر شود اما ناگفته نماند که بامیه های تازه طعم غذا رو بی نظیر میکنه.)
غوره ها را اضافه کنید (البته اگر غوره ندارید میتونید اب غوره هم بهش اضافه کنید).
به مقدار لازم اب جوش اضافه کنید و در قابلمه را ببندید و منتظر پختن غذای خوشمزه تون باشید.?
نیم ساعت قبل از پخت کامل خورشت،به مقدار لازم نمک اضافه کنید.(زمانی خورشت آماده ست که خوب لعاب داشته باشه.)
بفرمایید غذا آمادست.کنار خانواده تون لحظات خوبی داشته باشید.
نوش جان.