webpaz logo
جستجو

پارفیت

 

مواد لازم :
پنیر خامه ای 250 گرم اسانس وانیل 1/4 قاشق چایخوری شکر 1/4 لیوان خامه فرم گرفته 1 لیوان گردوی خرد شده به مقدار لازم آناناس و کیوی به مقدار لازم

مدت زمان آماده سازی : ۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۵ دقیقه

زمان کل : ۱۰ دقیقه

برای : ۱۵ نفر

عکس

 

 

دسر پارفیت کیوی و آناناس

  

پارفیت دسری فرانسوی است که از ترکیب خامه ، بستنی ، ژله و تکه های میوه تهیه میشود ، در این دسر تمام مواد لایه لایه درون لیوان قرار داده میشود و میتوان از انواع میوه ها و مغزها و … استفاده کرد.

 

طرز تهیه : پنیر خامه ای ، شکر و اسانس وانیل را داخل کاسه ای بریزید و بزنید تا یکدست شود سپس خامه فرم گرفته را اضافه و مخلوط کنید.

 

داخل لیوان دسر را لایه لایه با کرم خامه ای ؛ میوه های خرد شده و مغز گردو پر کنید سپس سرو کنید ( تمام مواد مورد استفاده باید سرد باشند ) ، در صورت تمایل میتوانید از تکه های ژله هم داخل دسر استفاده کنید.

 

آخرین آموزش ها
برترین ها
خردکن دستی نخ دار ۱۳۹/۰۰۰