پارفیت
مواد لازم :
پنیر خامه ای 250 گرم اسانس وانیل 1/4 قاشق چایخوری شکر 1/4 لیوان خامه فرم گرفته 1 لیوان گردوی خرد شده به مقدار لازم آناناس و کیوی به مقدار لازم
مدت زمان آماده سازی : ۵ دقیقه
مدت زمان پخت : ۵ دقیقه
زمان کل : ۱۰ دقیقه
برای : ۱۵ نفر

دسر پارفیت کیوی و آناناس
پارفیت دسری فرانسوی است که از ترکیب خامه ، بستنی ، ژله و تکه های میوه تهیه میشود ، در این دسر تمام مواد لایه لایه درون لیوان قرار داده میشود و میتوان از انواع میوه ها و مغزها و … استفاده کرد.
طرز تهیه : پنیر خامه ای ، شکر و اسانس وانیل را داخل کاسه ای بریزید و بزنید تا یکدست شود سپس خامه فرم گرفته را اضافه و مخلوط کنید.
داخل لیوان دسر را لایه لایه با کرم خامه ای ؛ میوه های خرد شده و مغز گردو پر کنید سپس سرو کنید ( تمام مواد مورد استفاده باید سرد باشند ) ، در صورت تمایل میتوانید از تکه های ژله هم داخل دسر استفاده کنید.