webpaz logo
جستجو

خوراک پاستا و سه موجود دریایی با سس رازیانه

مواد لازم :
کره : 30 گرم پیاز : 1 عدد سیر : 1 حبه آرد : 2 قاشق غذا خوری شیر : 2 پیمانه خامه : 200 میلی لیتر رازیانه : 1 قاشق چای خوری فیله ماهی : 200 گرم فیله ماهی : 200 گرم پاستا : 400 گرم پیازچه : به میزان لازم میگو : 4عدد

ابتدا  شاه میگوها را پاک کنید و  بدون جداکردن دم  آنها را بپزید.  سپس پیاز، سیر و فیله ماهی سفید و ماهی آزاد  را خرد کنید. رازیانه را آسیاب کنید. کره را درون ماهیتابه آب کنید. پیاز و سیر را درون آن سرخ کنید و به هم بزنید تا نرم شود. آرد را به مخلوط اضافه نمائید تا به جوش آید. ماهی تابه را از روی حرارت بردارید. شیر، خامه و رازیانه را به آرامی به درون ماهی تابه اضافه کنید. وقتی سس کمی غلیظ شد و به جوش آمد گوشت ماهی و میگو را به آن اضافه نمائید. حدود 5 دقیقه با حرارت ملایم بدون گذاشتن درپوش ظرف غذا را بجوشانید تا گوشت ماهی و میگو نرم شود.

حالا پاستا را درون ظرفی از آب جوش بپزید تا اندکی نرم شود. هنگام پختن درپوش ظرف را نبندید. بعد از نرم شدن پاستا آنرا آبکشی نمائید. و سس پاستا را روی آن بریزید و بعد با پیازچه تزئین کنید

بهتر است که این غذا را اندکی قبل از مصرف تهیه کنید. برای این غذا فریز کردن مناسب نیست. برای پختن این غذا می­توان از مایکرویو هم استفاده کرد. 

خوراک پاستا و سه موجود دریایی با سس رازیانه

آخرین آموزش ها
برترین ها