ترشی شپله
سلام خدمت همراهان و کدبانوهای عزیز هاراجی. از اینکه همراه ما هستید بسیار خرسندیم و برایتان بهترین ها را آرزو داریم.برای شما عزیزان طرز تهیه ترشی شپله را آماده کردیم. امیدواریم از تهیه آن لذت ببرید.
آب را بجوشانید و بگذارید سرد شود. نمک را در آب جوشیده حل کنید . به قدری نمک بریزید که آبنمک آن کاملا شور باشد مثل وقتی که خیارشور درست می کنید.(اگر از سنگ نمک استفاده کنید طعم بهتری میگیرد.)
شپله ها را با آب خنک بشویید و ساقه اضافی آن را بگیرید و در آب نمک بریزید و به مدت 5 روز در جای خنک نگه داری کنید در این مدت هر روز باید آب نمک آن را عوض کنید.
شپله ها را از آب نمک بیرون بیاورید و آبکش نمایید. آب را روی شعله بگذارید و وقتی به جوش آمد شپله ها را درآب بریزید و اجازه بدید 5 دقیقه در آب درحال جوش بماند سپس آن را آبکش نمایید. این کار کمک میکنه که تلخی شپله گرفته بشه.حواستون باشه تا شپله ها زیاد نجوشند چون له و بد طعم میشن و به مدت 5 دقیقه جوشیدن کافی است.
شپله ها را درون آبکش بریزید و اجازه بدید کاملا خشک شود. شپله ها را در ظرف شیشه ایی مناسب که آن را شسته و کاملا خشک کرده اید بریزید و روی آن سرکه بریزید در آن را محکم ببندید و مطمئن بشید که هوا داخل شیشه نمونده سپس ترشی را در جای تاریک و خنک به مدت یک ماه نگهدارید. ترشی آماده می شود.نوش جان