webpaz logo
جستجو

ترشی بامیه

مواد لازم :
بامیه : 2 کیلو فلفل قرمز : 2 عدد شوید : 2 قاشق غذا خوری آب : 3فنجان سرکه قرمز : 3 فنجان نمک : 3 قاشق غذا خوری سیر : بزرگ 5 حبه

برای آماده سازی ترشی بامیه ابتدا بامیه‌ها را شسته و ساقه‌های آنها را کوتاه کنید (ساقه‌ها را خیلی کم کوتاه کنید تا مایع لزجی که درون آنها است خارج نشود و ترشی حالت لیز پیدا نکند). بامیه‌ها را روی یک پارچه تمیز پهن کرده و صبر کنید تا آب آنها خشک شود. سپس همراه سیر، شوید خشک شده و فلفل داخل یک یا چند شیشه تمیز و خشک بریزید.

سرکه، آب و نمک را در یک قابلمه کوچک ریخته و روی حرارت قرار دهید. زمانیکه مایع به جوش آمد بصورت داغ داخل شیشه و روی بامیه‌ها بریزید. اجازه دهید شیشه‌ها کاملا خنک شوند سپس درب آنها را محکم بسته و در یخچال قرار دهید تا ترشی جا بیفتد. ترشی بامیه بعد از دو هفته آماده خواهد شد.

نکته: ترشی بامیه طعم بسیار متعادل و ملایمی دارد. اگر ترشی تند دوست دارید فقط سرکه را اضافه نمایید. اگر تمایل به ترد شدن بامیه‌ها ندارید، آنرا ابتدا کمی در آب بجوشانید و پس از سرد شدن از آن استفاده کنید. در انتها اضافه کردن سیر به این ترشی نیز کاملا سلیقه ای است.

ترشی بامیه

آخرین آموزش ها
برترین ها
ظرف تخمه خوری فانتزی ۴۹/۰۰۰