پلو با گل کلم و بروکلی گل کلم و بروکلی با پلو زعفرانی
پلو با گل کلم و بروکلی جدیدترین غذایی است که باید امتحان کنید. این غذا با ترکیب ادویههای متنوع و خوش عِطر یادآور غذاهای هندی است ولی اگر مایل باشید میتوانید با کم و زیاد کردن مقدار فلفل تند طعم آن را کمی به سلیقه خود تغییر دهید. به طور خلاصه برای تهیه پلو با گل کلم و بروکلی لازم است سبزیجات را خرد کنید و همراه با ادویهها تفت بدهید تا سرخ و لذیذ شوند. سپس این مخلوط فوقالعاده همراه با برنج زعفرانی سرو میشود. از کمی گشنیز خرد شده هم میتوان برای تزیین غذا استفاده کرد.
مدت زمان آماده سازی : ۱۰ دقیقه
مدت زمان پخت : ۳۵ دقیقه
زمان کل : ۴۵ دقیقه
برای : ۴ نفر

طرز تهیه پلو با گل کلم و بروکلی
همه مواد را از قبل آماده کنید. گلهای کلم بروکلی و گل کلم را از هم جدا کنید و ساقههای آنها را خرد کنید. شلغم، پیاز و هویج را نیز خرد کنید و کنار بگذارید. دانههای فلفل تند را خارج کنید و سپس آن را به شکل خیلی ریز خرد کنید. به تعداد افراد پیمانه برنج بردارید و بگذارید دم بکشد.
روغن زیتون را در تابه بزرگی بریزید و روی شعله متوسط قرار دهید تا خوب داغ شود. گل کلم خرد شده را داخل تابه بریزید و تفت بدهید تا قدری طلایی شود. پودر کاری را به گل کلم اضافه کنید و هم بزنید. شلغم، بروکلی و پیاز را به ترتیب با کمی فاصله اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید (چون زمان پخت آنها با هم فرق دارد). در این مدت مرتب هم بزنید تا مواد به صورت یکدست پخته شوند.
طرز تهیه خوراک سیب زمینی پنیری و شوید
نمک، زیره سبز و دانه خردل را نیز اضافه کنید و هم بزنید. بعد از یکی دو دقیقه، هویج، فلفل خرد شده و پودر سیر برتر را اضافه کنید. چند دقیقه دیگر تفت بدهید تا هویج کمی نرم شود. مخلوط را بچشید و ادویه آن را به سلیقه خود تنظیم کنید.
وقتی پلو آماده شد، آن را با کمی زعفران دم کرده مخلوط کنید. گل کلم و بروکلی را با گشنیز خرد شده تزیین کنید و با برنج زعفرانی سرو نمایید.