پیتزا با نان تست
غذاهایی مانند پیتزا در همه جوامع و در بین همه گروههای سنی پر طرفدار هستند و به وفور خورده می شوند، در ایران نیز این غذای خوشمزه بین همه افراد طرفدار دارد و درعین خوشمزگی طرز تهیه راحتی دارد و می توان ان را به راحتی در منزل نیز درست کرد.
پیتزا را با مواد مختلفی مانند مرغ و یا گوشت چرخ کرده و یا گوشت قلقلی و یا گوشت رست بیفی و یا سبزیجات و ... می توان درست کرد و در واقع ماده اصلی که در خوشمزه کردن پیتزا خیلی موقر است پنیر پیتزا می باشد که اگر زیاد ریخته شود غذا را کشدارتر و خوشمزه تر می کند.
نان پیتزا نیز در مزه ان تاثیر زیادی دارد برخی افراد پیتزا را با نان آماه در بازار درست می کنند و برخی نیز پیتزا را با خمیر خانگی و دست ساز درست می کنند و حتی شکلهای جدیدی از درست کردن پیتزا روی نان باگت و یا نان تست نیز وجود دارد که همگی انها خوشمزه هستند و استفاده از نانهای آماده در درست کردن پیتزا برای زمانی که وقتی کافی وجود ندارد و عجاه دارید خیلی خوب است.
دراین مطلب طرز تهیه پیتزا با نان تست را که شامل نان تست و پیاز و گوشت چرخ کرده و رب گوجه فرنگی و روغن مایع و سس گوجه فرنگی و نمک و فلفل و زردچوبه و فلفل دلمه و فارچ و پنیر پیتزا است را برایتان می نویسم تا این پیتزای خوشمزه و تک نفره یا مینی را در منزل درست کرده و ان را میل کنید( توجه شود می توان این پیتزا را با مواد مختلفی مانند گوشت و یا مرغ و ...درست کرد).
ابتدا مواد گوشتی روی نان را درست می کنیم. برای این منظور 1 عدد پیاز را شسته و ان را پوست می کنیم و به صورت نگینی خرد می کنیم. سپس داخل یک تابه روغن مایع ریخته و تابه را روی گاز می گذاریم و وقتی روغن داغ شد پیازها را در روغن داغ خوب تفت می دهیم تا طلایی و سبک شود.
در ادامه 200 گرم گوشت چرخ کرده را با نصف فنجان اب جوش قاطی می کنیم تا بافت گوشت از هم باز شود و سپس گوشت را داخل تابه پیازها می ریزیم و ان را تفت می دهیم و منتظر می شویم تا بپزد و اب ان بخار شود.سپس 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را همراه با نمک و فلفل و زردچوبه به گوشت اضافه می کنیم تا خوشرنگ و قرمز شود.
در ادامه 1 عدد فلفل دلمه را شسته و ان را نگینی خرد می کنیم و به تابه گوشت و پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم و سپس قارچها را نیز شسته و به صورت ورقه ای ریز می کنیم و به تابه گوشت و فلفل اضافه می کنیم و انها را تفت می دهیم تا آب ان کشیده شود.اکنون مواد گوشتی و یا بعبارتی ملات پیتزای ما اماده است.
در ادامه نانهای تست را برداشته و روی انها را کمی سس گوجه فرنگی می ریزیم و سپس روی سسها را کمی پنیر پیتزا ی رنده شده می ریزیم تا مواد ما روی نان تست بچسبد و کمی اب نیز روی پنیر اسپری می کنیم تا پنیر بعد از پختن بیشتر کش بیاید.
در ادامه از مواد گوشتی تهیه شده در مراحل قبل با قاشق روی سطح نانها پخش می کنیم و سپس روی انها را پنیر پیتزا می ریزیم و با پنیر تمام سطح نان را می پوشانیم.سپس نانها را داخل سینی فر چرب شده با روغن مایع قرار می دهیم.
در ادامه سینی را داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد برای مدت 15 دقیقه قرار می دهیم تا پیتزای ما اماده شود.سپس 2 دقیقه گریل فر را روشن می کنیم تا روی ان نیز طلایی شود.وقتی پیتزا پخت ان را از فر بیرون اورده و بعد از سرد شدن پیتزاها را از سینی فر بر می داریم و در ظرف مناسبی قرار داده و پیتزا را برای وعده شام همراه با سس قرمز و نوشابه و سایر مخلفات میل می کنیم.نوش جان