webpaz logo
جستجو

کوکوی سیب زمینی و سبزیجات

مواد لازم :
نخود سبز : 900 گرم سیب زمینی : ۶ عدد پیاز : ۴ عدد پودر زیره : نصف قاشق چای خوری پودر زیره : ۱ قاشق چای خوری فلفل سیاه : ۱ قاشق چای خوری زردچوبه : ۱ قاشق مربا خوری نمک : به میزان لازم گرام ماسالا : ۲ قاشق چای خوری آرد سوخاری : ۱ پیمانه نشاسته ذرت : ۱ و ۱/۲ قاشق غذا خوری تخم مرغ : ۳ عدد تخم گشنیز : ۲ قاشق چای خوری

با سلام خدمت همراهان همیشگی هاراج  امیدوارم حالتون خوب باشه و در کنار خانواده روزگار خوشی را سپری کنید و چرخ روزگار بر وقف مرادتون بچرخه. 

این بار نیز از میان انواع کوکوهای خوشمزه و متنوعی که وجود دارد با دستور پخت یک نوع کوکوی خوشمزه دیگر خدمت شما عزیزان رسیده ام.

دستور آشپزی امروز آموزش کوکو سیب زمینی و سبزیجات می باشد، امیدوارم شما نیز در منزل آن را تهیه کرده و از خوردنش کنار اعضای خانواده لذت ببرید.


برای تهیه کوکو سیب زمینی و سبزیجات ابتدا سیب زمینی ها را شسته و درون قابلمه ای قرار دهید.

درون قابلمه آب بریزید به طوری که حدود یک انگشت بالاتر از سطح سیب زمینی ها را آب قرار بگیرد. 

قابلمه را بر روی شعله با حرارت متوسط قرار دهید تا سیب زمینی ها کاملا پخته شود، به طوری که اگر با چنگال و به آرامی بر روی سیب زمینی ها بزنید چنگال به راحتی و بدون فشار درون سیب زمینی فرو رود.

در غیر این صورت صبر کنید تا سیب زمینی ها شما کاملا پخته شوند.

بعد از این که سیب زمینی ها کاملا پخته شدند، سیب زمینی ها را زیر آب سرد قرا دهید تا خنک شوند.

سپس سیب زمینی ها را درون ظرفی ریخته و باگوشت کوب خوب بکوبید تا کاملا له شوند و به صورت پوره در آیند.

کوکو سیب زمینی و سبزیجات


پیاز ها پوست بگیرید و بشویید و به صورت نگینی ریز خرد کنید.

تابه ای را بر روی شعله با حرارت ملایم قرار دهید کمی روغن درون تابه بریزید و کمی صبر کنید تا روغن درون تابه گرم شود.

سپس پیازهای خرد شده را درون تابه بریزید و به همراه روغن تفت دهید به محض این که پیاز ها کمی نرم شدند نخود سبزها را نیز درون تابه بریزید و همره پیاز کمی تفت دهید.

در انتها نیز ادویه جات ذکر شده در لیست مواد لازم ( نمک، فلفل سیاه، پودر زیره، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر گشنیز و گرام ماسالا ) را به پیاز و نخود سبز خود درون تابه اضافه کرده و بعد از این که مواد را با ادویه ها کمی ترکیب کردید شعله ی زیر تابه را خاموش کنید.


نباید پیاز ها را کاملا سرخ کنید همین که پیازها کمی نرم شوند کفایت می کند چون پیاز و نخود سبزها یک بار دیگر در کوکو سیب زمینی سرخ می شوند.


مواد تفت داده شده با روغن را با سیب زمینی های پوره شده به همراه نشاسته ذرت با یکدیگر ترکیب کرده و با دست مایه کوکو خود را ورز دهید تا مایه شما کاملا یکدست شده و چسبندگی لازم را پیدا کنند.

آرد سوخاری را درون کاسه ای بریزید، البته شما می توانید به جای آرد سوخاری از خرد نان های خرد شده نیز استفاده کنید.

تخم مرغ ها  را درون ظرفی بشکنید و با چنگال خوب هم بزنید تا زرده و سفیده ی تخم مرغ ها با یکدیگر کاملا ترکیب شوند.

از مایه کوکوی خود به اندازه ی یک نارنگی بر دارید و با دست گرد کرده و سپس به کمی فشار آن را پهن کنید و به آن شکل دهید.

کوکوی خود را ابتدا درون ظرف تخم مرغ کرده و تمام آن را به تخم مرغ آغشته کنید، سپس درون آرد سوخاری خود قرار داده و دو طرف کوکوی خود را با آرد سوخاری بپوشانید.

این کار را به همین روش ادامه دهید تا مایه ی کوکوی شما تمام شود.

کوکو سیب زمینی و سبزیجات


تابه ی را بر روی شعله با حرارت ملایم قرار دهید درون تابه مقداری روغن بریزید کمی صبر کنید تا روغن درون تابه داغ شود.

سپس کوکو سیب زمینی و سبزیجاتی را که از قبل آماده کردید به آرامی درون تابه قرار دهید اجازه دهید تا کوکوها کاملا سرخ و طلایی شوند.

سپس کوکو ها را به آرامی درون تابه برگردانید تا طرف دیگر کاملا سرخ شود.سپس آن ها را از تابه بیرون بیاورید.

همین روش را ادامه دهید تا تهاراجکوکوهای شما کاملا سرخ شوند.

در این مرحله کوکو سیب زمینی و سبزیجات شما آماده است می توانید آن ها را درون ظرف مناسبی چیده و به همراه چاشنی های دلخواه سرو کنید، نوش جان

آخرین آموزش ها
برترین ها