webpaz logo
جستجو

کوکوی سیب زمینی

مواد لازم :
سیب زمینی : 3عدد متوسط پیاز : 1عدد بزرگ تخم مرغ : 3عدد آرد ذرت : 2قاشق غذاخوری نمک و فلفل : به میزان دلخواه ادویه : 1قاشق چایخوری پودر پاپریکا : 1قاشق چایخوری پودر گلپر : 1قاشق چایخوری زردچوبه : 1قاشق چایخوری پیازچه : 4عدد روغن مایع : 5قاشق غذاخوری

دوستان هاراجی عزیزم سلام. امروز طرز تهیه یک کوکوی سیب زمینی خوشمزه و کم روغن رو داریم که برای افراد چاق هیچ ضرری نداره و با خیال راحت میتونن به اندازه کافی میل کنن. ابتدا 3 عدد سیب زمینی را پوست کنده در ظرفی رنده کنید. (رنده ریز بهتر است و مغز پخت تر خواهد شد) سپس یک عدد پیاز درشت را نیز در آن رنده درشت کنید. (رنده ریز باعث آب دار شدن مواد و وارفتن کوکو می شود) پس از آن 3 عدد تخم مرغ را در کوکو شکسته و هم بزنید. حال نمک، فلفل، ادویه، زردچوبه، پودر پاپریکا و پودر گلپر را نیز اضافه و مخلوط کنید. 3 قاشق غذاخوری آرد ذرت را نیز اضافه و خوب مخلوط کنید تا آرد در آن گوله گوله نشود. حال پیازچه ها را که از قبل شسته اید ساطوری کنید و درون مواد بریزید. (پیازچه طعم بسیار خوبی به کوکوی شما می دهد.)

کوکوی سیب زمینی

موادمان آماده است. برای سرخ کردن کوکو معمولا آن را در تابه های معمولی سرخ می کنند و این کار نیازمند روغن زیادی می باشد که برای سلامتی بسیار مضر است. اگر از تابه دوطرفه استفاده کنید نیاز به روغن زیادی نیست و کوکوی لطیف و بهتری خواهید داشت. پس تابه دوطرفه را روی گاز گذاشته کف گود آن و دیواره اطراف را با روغن به خوبی چرب می کنیم تا کوکو به تابه نچسبد. وقتی تابه داغ شد مواد را یکسره در تابه میریزیم و روی مواد را با پشت قاشق صاف و ضخامت آن را در تمام کف تابه یکدست می کنیم. درب تابه را می بندیم.

کوکوی سیب زمینی

 

با توجه به اینکه این تابه ها به شکل مستطیل می باشند بایستی هر ده دقیقه تابه را جابجا کرده و به نوبت قسمت راست، وسط و چپ آن را روی شعله قرار دهیم.( شعله گاز باید بسیار کم باشد) بعد از نیم ساعت یک طرف کوکو بخوبی سرخ شده و باید همانطور که درب تابه بسته است آن را برگردانید. و به همان شیوه سمت دیگر کوکو را نیز سرخ کنید. پس از 20 دقیقه کوکو آماده است. نوش جان.wink

کوکوی سیب زمینی

 

 

 

آخرین آموزش ها
برترین ها
آب میوه گیری دستی مرکبات ۱۹/۰۰۰