webpaz logo
جستجو

سس پروانسی

مواد لازم :
گوجه فرنگی : 4 عدد موسیر : 4 عدد ریحان : به میزان لازم روغن زیتون : 1/4 لیتر آبلیمو : 1 عدد پوست لیمو : چند تکه سرکه سفید : 6 قاشق سوپخوری پودر شکر : 1 قاشق چایخوری نمک : به میزان لازم فلفل : به میزان لازم

ماهیتابه را روی شعله ملایم اجاق قرار داده و حدود سه قاشق روغن زیتون را در آن گرم می­نماییم. سپس موسیر خرد شده و ریحان را اضافه کرده و تا زمانی که نیمه شفاف شود به آرامی به پخت آن ادامه می­دهیم. در مرحله بعد، آب لیموترش را گرفته و پوست شسته شده آن را رنده میکنیم و گوجه فرنگی خرد شده و پودر شکر را نیز اضافه می­نماییم. مواد مخلوط شده را به خوبی هم زده و اجازه می­دهیم تا کمی بپزد. سپس سرکه سفید و کمی روغن را به همراه نمک و فلفل اضافه می­نماییم. شعله را طوری تنظیم می­کنیم تا به جوش آید و چند دقیقه به جوشیدن خود ادامه دهد. سپس با کم کردن حرارت اجاق گاز اجازه می­دهیم تا حدود یک ربع به آرامی پخته شود.

نکته: این سس را می­توان به صورت گرم و به همراه غذاهایی همچون ماهی پخته شده در فر میل نمود.

سس پروانسی

آخرین آموزش ها
برترین ها
ظرف غذای یک طبقه Lunch Box ۹۹/۰۰۰