webpaz logo
جستجو

خورش بادمجان کدو

مواد لازم :
بادمجان : ۵عدد کدو : ۵ عدد گوجه فرنگی : ۳ عدد سیر : ۳ حبه فلفل دلمه ای : ۱ عدد(دلخواه) زردچوبه : به مقدار کافی نمک : به مقدار کافی فلفل سیاه : به مقدار کافی زنجبیل : سر قاشق چای‌خوری(دلخواه)

سلام دوستان گلم


بادمجان و کدو ها را پوست گرفته و میشوریم و درون سبد میگذاریم تا خشک شوند‌. میتوانیم برای تلخ نشدن بادمجان ها، آنها بعد از شستن درون سبد گذاشته کمی نمک روی آنها پاشیده و به مدت یک الی دو ساعت در آفتاب گذاشته تلخی بادمجان ها گرفته میشود. سپس سیر را پوست میگیریم و همراه فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی میشوریم و میگذاریم تا سطح رویشان خشک شود.


خورش بادمجان کدو


ماهی تابه را برداشته و روی حرارت میگذاریم تا داغ شود و سپس مقداری روغن را درون ماهی تابه ریخته اندکی صبر میکنیم تا داغ شود.


بادمجان و کدو ها را درون ماهی تابه میچینیم و سرخ میکنیم اول بادمجان هارا سرخ میکنیم چون روغن بیشتری نسبت به کدو ها مصرف میکنند برای اینکار اول بادمجان ها را درون ماهی تابه چینده  بعد از چند دقیقه روغن درون ماهی تابه جذب بادمجان ها میشود درون قاشق روغن میریزیم و روغن درون قاشق را دور بادمجان ها یعنی اطراف ماهی تابه میریزیم اینجوری کمتر روغن مصرف میکند و پس از سرخ شدن بادمجان ها،کدو ها را درون ماهی تابه میچینیم و بادمجان ها را در اطراف ماهی تابه؛ اینگونه بادمجان ها روغن مصرف شده را پس میدهد و با روغن بادمجان ها کدو ها را سرخ میکنیم.

خورش بادمجان کدو



بعد از سرخ شدن کامل بادمجان و کدو ها،زردچوبه و فلفل سیاه و نمک و زنجبیل ( و هر ادویه که دوستداشتید ) را درون روغن ماهی تابه ریخته و یک دقیقه سرخ میکنیم؛سپس دو لیوان آب ( بهتر است آب جوش باشد زیرا سریع تر غذا اماده میشود ) درون ماهی‌تابه ریخته تا سطح روی بادمجان و کدو ها بگیرد.



گوجه ها  و فلفل دلمه ای را حلقه حلقه کرده به همراه سیر درون ماهی‌تابه میریزیم و صبر میکنیم تا آب درون ماهی تابه به جوش بیاید سپس در ماهی تابه را گذاشته و میگذاریم ۴۵ دقیقه بپزد

حال غذای ما آماده است میتواینم با نون یا برنج دم کرده سرو کنیم نوش جان

آخرین آموزش ها
برترین ها