خورش ریواس
مواد لازم :
ریواس 500 گرم گوشت خورشتی 200 گرمپیاز 2 عدد جعفری 200 گرم نعنا خشک 2 قاشق غذاخورینمک و فلفل به مقدار لازم
مدت زمان آماده سازی : ۵ دقیقه
مدت زمان پخت : ۱۵۵ دقیقه
زمان کل : ۱۶۰ دقیقه
برای : ۴ نفر

خورش ریواس و گوشت
طرز تهیه : ریواس را بشویید و پوست نازک روی ساقه های ریواس را جدا کنید و به تکه های مساوی خرد کنید. پیازهای خرد شده ، گوشت خرد شده و 4 لیوان آب را داخل قابلمه ای بریزید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گوشت بپزد و نرم شود.
جعفری را خرد کنید و همراه با نعنا خشک در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود، سپس به گوشت پخته اضافه کنید. پس از 30 دقیقه ریواس های خرد شده را اضافه کنید و نمک و فلفل را اندازه نمایید. 15 دقیقه دیگر اجازه دهید خورش جا بیفتد سپس همراه با برنج سرو کنید.