webpaz logo
جستجو

شیرینی برنجی

نزدیک عید بازار شیرینی فروشی و شیرینی پزی داغ می شود. اما شیرینی خانگی چیز دیگریست‌. شیرینی برنجی نوعی شیرینی ساده، سبک و خوشمزه است که میتوان آن را در طعم های مختلف و در قالب ها و شکل های مختلف در خانه پخت و با آن از میهمانان عید پذیرایی کرد. پخت شیرینی هایی همچون شیرینی برنجی، شیرینی کرکی یا انواع باقلواها در خانه نسبتا آسان است. عطر این شیرینی ها غالبا به دلیل وجود گلاب و بعضا پودر هل موجود در آنها است. همراه ما باشید و طرز تهیه شیرینی برنجی یا نان برنجی خوشمزه را ببینید که در ده مرحله میتوان پخت.

مواد لازم :
پودر قند 70 گرمکره 125 گرمآرد گندم 60 گرمآرد برنج 190 گرمگلاب 2 قاشق سوپخوریزعفران دم کرده 1 قاشق سوپخوریپودر کاکائو 1 قاشق سوپخوریشکر برای پودرکاکائو یک قاشق چایخوری(دلخواه)زرده تخم مرغ 1 عددسفیده تخم مرغ 1/2 عدد

مدت زمان آماده سازی : ۲۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۱۷ دقیقه

زمان کل : ۴۲ دقیقه

برای : ۲۵۳۰ نفر

تصویر شیرینی برنجی چای

 

طرز تهیه شیرینی برنجی

 

مرحله اول

پودر قند را با کره آب شده مخلوط کنید. دقت کنید که برای یکنواخت شدن مخلوط، پودر قند را الک کنید. غالبا مقداری پودر قند گلوله میشود و نیاز به الک کردن دارد.

 

تصویر پودر قند کره

 

مرحله دوم

زرده تخم مرغ و گلاب را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید. سفیده تخم مرغ را اضافه کنید و مخلوط را هم بزنید تا یکنواخت شود.

 

تصویر تخم مرغ

 

مرحله سوم

آرد گندم را الک کنید و به مواد اضافه کرده مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود.

 

تصویر خمیر شیرینی برنجی

 

مرحله چهارم

حالا آرد برنج را الک کرده به مواد اضافه کنید و بعد از سفت شدن مخلوط آن را با دست ورز دهید. اگر خمیر به دستتان چسبید و به راحتی جدا نشد، مقداری آرد بیشتر اضافه کنید.

 

مرحله پنجم

پودر کاکائو را در مقدار کمی آبجوش حل کرده و به آن شکر را اضافه کنید و هم بزنید.

 

مرحله ششم

خمیر را به ۳ قسمت مساوی تقسیم کنید. به یک قسمت زعفران دم کرده را اضافه کنید و ورز بدهید. به قسمت دیگر مخلوط پودرکاکائویی که در مرحله ششم آماده کرده بودید را اضافه کنید و ورز بدهید. به قسمت آخر نیازی نیست ماده ای اضافه کنید.

طرز تهیه دسر سیب و جو پرک رژیمی

 

تصویر خمیر سه رنگ

 

مرحله هفتم

روی هر سه ظرف را با پلاستیک، خوب بپوشانید که هوا داخل نشود و خمیرها خشک نشوند، سپس آن ها را داخل یخچال بگذارید و اجازه دهید ۲۴ساعت استراحت کنند دقت کنید اگر خمیرها خشک شوند شیرینی برنجی های شما ترک میخورند.

 

مرحله هشتم

وقتی از یخچال آنها را بیرون آوردید ۱۵ الی ۳۰ دقیقه اجازه دهید تا خمیر شیرینی برنجی های شما نرم شوند. چرا که کره موجود در آنها طی ۲۴ساعتی که در یخچال بوده اند سفت شده و نیاز به نرم شدن دارد.

 

مرحله نهم

گلوله های کوچکی را از خمیر جدا کنید آنها را پهن کنید تا ضخامتشان به ۳الی ۵سانتی متر برسد. سپس با قالبها یا مُهرهای شیرینی پزی به خمیرتان شکل دهید و آنرا تزیین کنید. مقداری تخم خرفه نیز روی هر شیرینی برنجی بپاشید.

 

عکس شیرینی برنجی در فر

 

مرحله دهم

فر را قبلا بادمای ۱۸۰درجه گرم میکنیم و شیرینی ها را به مدت ده الی دوازده دقیقه در فر میگذاریم. شیرینی برنجی شما آماده است. با این دستور حدود ۲۵ الی ۳۰ عدد شیرینی برنجی خواهید داشت.

نوش جان

 

تصویر شیرینی برنجی خانگی

 

نکات کلیدی تهیه نان برنجی

در صورتی که میخواهید از ماکرویو به جای فر برای پخت شیرینی برنجی استفاده کنید، از این دستور پیروی کنید:

پیش گرمایش ماکروویو را میتوانید با کلید convection (کانوکشن) با دمای 180 درجه سانتی گراد انجام دهید.

 ظرف شیرینی ها را روی سه پایه مخصوص درون ماکروویو گذاشته و اجازه دهید به مدت 15 الی 20 دقیقه با دمای 180 درجه سانتی گراد و قدرت 20درصد پخته شود و رنگ آن ها کمی طلایی شود.

 

آخرین آموزش ها
برترین ها