رولت
مدت زمان آماده سازی : ۵ دقیقه
مدت زمان پخت : ۱۵ دقیقه
زمان کل : ۲۰ دقیقه
برای : ۴ نفر

رولت تخم مرغ و سبزیجات
طرز تهیه : تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و نمک و فلفل را اضافه کنید.
تخم مرغ ها را با همزن یا چنگال بزنید تا یکدست شوند. سپس هویج پوست کنده و رنده شده و پیازچه خرد شده را اضافه و مخلوط کنید ( از قسمت سبز پیازچه استفاده کنید ).
ماهیتابه را چرب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید و پس از اینکه داغ شد مخلوط تخم مرغی را داخل آن بریزید و پخش کنید تا به صورت لایه ای نازک شود.
پس از اینکه تخم مرغ خودش را گرفت به آرامی از یک طرف با کمک قاشق رول کنید ( دقت کنید برای رول کردن املت باید نیم پز شده باشد ، اگر املت کامل بپزد در زمان رول کردن شکسته خواهد شد ).
پس از اینکه تخم مرغ را کامل رول کردید 1 2 دقیقه حرارت دهید تا مغز پخت شود سپس به آرامی داخل ظرف بگذارید و پس از اینکه رولت کمی خنک شد برش بزنید و سرو کنید.
نکته ها : میتوانید مقداری پنیر چدار رنده شده نیز به مواد رولت اضافه کنید ، دقت کنید که برای تهیه رولت لایه ای که در ماهیتابه می ریزید نازک باشد اگر ماهیتابه تان کوچک است در چند نوبت رولت را آماده کنید.