webpaz logo
جستجو

رولت بدون فر

مواد لازم :
تخم مرغ : 3 عدد شکر : سه قاشق سر پر غذا خوری آرد سفید : نصف پیمانه بکینگ پودر : نصف قاشق چای خوری وانیل : نوک قاشق چای خوری گلاب : یک قاشق غذا خوری روغن مایع : یک قاشق غذا خوری خامه زده شده : به مقدار لازم پودرقند : به مقدار لازم ارده : به مقدار لازم شکلات تخته ای : به مقدار لازم


ابتدا تخم مرغ ها رو توی ظرف مناسب می شکنیم و با وانیل با دور تند هم می زنیم تا یک دست بشه و کمی هم پف کنه. بعد شکر رو اضافه می کنیم و یک دقیقه هم می زنیم. بعد روغن رو بهش اضافه می کنیم و مجدد هم می زنیم. بعد گلاب رو اضافه می کنیم و به مدت 30 ثانیه دیگه هم می زنیم. آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک می کنیم و به مخلوط اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کامل ترکیب بشه.

رولت



ته ماهی تابه رو کمی روغن می زنیم تا چرب بشه. کاغذ روغنی رو پهن می کنیم و روی کاغذ روغنی کمی ارده می زنیم و با قلمو همه جا رو بهش آغشته می کنیم تا کیک به راحتی از کاغذ جدا بشه و بهش نچسبه. مایع کیک رو داخل ماهی تابه می ریزیم و با پشت قاشق روش رو صاف می کنیم. بعد واشر دور تابه دول یا همون تابه رژیمی رو در میاریم و درش رو می بندیم و میذاریم روی شعله پخش کنی که از قبل گرم شده.به مدت بیست دقیقه.بعد از بیست دقیقه اگه روی کیک چسبنده نبود برش می گردونیم تا طرف دیگه کیک هم کمی طلایی بشه. ولی مواظب باشیم تا خشک نشه و رولت نشکنه. بعد از 5 دقیقه کیک حاضره. از ماهی تابه درش میاریم و روی توری می ذاریم تا خنک بشه. و بعد کاغذش رو به آرومی جدا می کنیم. 



کیک رو روی کاغذ روغنی که جدا کردیم می ذاریم و کمی پودر قند می پاشیم و به آرومی کاغد و کیک رو رول می کنیم. رول رو داخل نایلون و به مدت 30 دقیقه توی یخچال می ذاریم تا فر م لوله ای بگیره. بعد از یخچال در میاریم و روی سطح داخلی رولت خامه می زنیم و دوبلره بدون کاغذ رول می کنیم و دوباره توی نایلون می ذاریم و باید 2 ساعت توی یخچال بمون. شکلات مون رو به روش بنماری آب می کنیم و روی رولت رو گاناش میزنیم و مجدد میذاریم یخچال تا خودش رو بگیره. بعد از دوساعت در میاریم و با یه چاقوی تیز برش میدیم و با هر چی که دوست داشتیم روش رو تزیین می کنیم و سرو می کنیم.  

رولت

آخرین آموزش ها
برترین ها
ظرف غذای یک طبقه Lunch Box ۹۹/۰۰۰