ته چین زعفرانی با ته دیگ بال مرغ
به نام خدا ..سلام به هاراجی های مهربون ... خوش اخلاق ...
ابتدا سس مرغ را درست می کنیم که اول 1 قاشق مربا خوری رب گوجه فرنگی ، آبلیمو ، زرد چوبه ، نمک ، فلفل ، زعفران دم کرده را درون ظرف مناسبی مخلوط کرده و بال مرغ ها را یک ساعت می گذاریم تا مزه دار شود.
پیاز را نگینی خرد کرده و درون تابه ریخته و سه قاشق غذا خوری روغن اضافه کرده و روی حرارت می گذاریم تا کمی نرم شود بعد گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت می دهیم بعد از 10 دقیقه یک قاشق مربا خوری رب گوجه فرنگی و زرد چوبه و نمک و فلفل را اضافه میکنیم و هم می زنیم بعد از 5 دقیقه تابه را از روی حرارت بر می داریم.
م.
حال درون قابلمه مورد نظر 3 قاشق غذا خوری روغن و نصف استکان آب جوش ریخته و سپس بال مرغ و سیب زمینی خرد شده را می چینیم.
بعد برنج آماده مخلوط شده با مواد را ریخته و 90 دقیقه دم می گذاریم حرارت شعله باید خیلی کم نباشد تا بال مرغ پخته و برشته شود سپس قابلمه را برعکس کرده و با چرخ کرده سرخ شده تزیین می کنیم.