webpaz logo
جستجو

برنج زعفرانی

مواد لازم :
برنج : 4 پیمانه زعفران : 4 قاشق غذا ‌خوری روغن : به میزان لازم نمک : به میزان لازم

در ابتدا مقداری زعفران سائیده شده را در نصف استکان آب جوش (بسته به میزان زعفران مقدار آب متفاوت است) حل می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا دم بکشد. برنج را زیر آب روان شسته تا زمانی که آب آن سفید و خالی از گرد و خاک شود، سپس درون قابلمه­ ای ریخته مقداری آب و نمک اضافه کرده (یک بند انگشت بالاتر از سطح برنج آب کافی است) و حدود نیم ساعت اجازه دهید خیس بخورد.  روغن و زعفران دم کشیده را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کاملاً یک رنگ شود و زیر قابلمه را روشن نموده و اجازه دهید تا جوش بیاید و آب برنج کاملاً بخار شود. شعله را کم نموده و یک دم کنی بگذارید تا برنج خوب دم بکشد.

پس از آماده شدن برنج و سرد شدن قابلمه برنج را در ظرفی برگردانده. این برنج خوش‌رنگ و خوشمزه را می‌توان با خوراک گوشت یا مرغ و یا خورشت‌های خوشمزه سرو نمود. در ضمن به خاطر داشته باشید بهترین ته دیگ درون قابلمه‌های نچسب درست می‌شود.

برنج زعفرانی

آخرین آموزش ها
برترین ها
نگهدارنده درب قابلمه طرح آدمک ۱۹/۰۰۰