ماهی سالمون در فر
سالمون یا همون ماهی آزاد دریای شمال یک نوع ماهی روغنی است چون چربی در تمام قسمت های گوشت ماهی پراکنده شده است. چربی های این ماهی غیراشباع است برای همین برای چربی خون ضرری ندارد. ماهی سالمون دارای امگا3 و اسید چرب ضروری برای سلامت پوست است.سالمون دارای ویتامین D و B12 است و به جذب کلسیم و تولید گلبول قرمز کمک می کند. ویتامین ها و مواد مفید موجود در این ماهی در ایجاد سلامت قلبی و جلوگیری از سرطان سینه مفید است. بخاطر کلسترول مفید موجود در سالمون این غذا برای ورزشکاران و افراد عادی توصیه می شود.
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن می کنیم تا ما ماهی را آماده پخت کنیم گرم شود.
پودر پابریکا، پودر سیر، نمک، شکر و فلفل سیاه را با هم قاطی می کنیم و روی ماهی می ریزیم.
سطح ماهی را به سس مایونز آغشته می کنیم. لیمو را ورقه ورقه می کنیم و روی ماهی می چینیم.
ماهی را در فویل می پیچیم و در فر قرار می دهیم. بیست دقیقه برای این کار کافی است.
بعد از بیست دقیقه ماهی را بیرون می آوریم و فویل را باز می کنیم و ماهی را بدون فویل داخل سینی فر که کاغذ روغنی پهن کرده ایم می گذاریم و داخل فر بر می گردانیم. با این کار ماهی برشته تر خواهد شد. بعد از پنج دقیقه ماهی سالمون آماده است.