حلوای ساده و شکلاتی
1.آرد را با حدود یک و نیم پیمانه روغن (مخلوط روغن مایع و جامد) روی حرارت ملایم تفت داده تا خامی آرد گرفته شود و آرد تغییر رنگ دهد.
*تفت دادن این مقدار آرد حدود 45 دقیقه تا یکساعت زمان می برد.
2.در ظرف دیگر شکر و آب را می گذاریم تا حل شده و به غلظت شربت برسد بعد گلاب و کمی زعفران و هل را اضافه می کنیم.
3.شربت را به آرد تفت داده شده اضافه کنید( در صورت تمایل در این مرحله می توانید حدود 25 گرم کره اضافه کنید.)
4.بعد از همزدن کامل آرد با شربت، قابلمه را به صورت گهواره ای به چپ و راست تکان می دهیم تا به روغن بیفتد و حلوا آماده شود.
برای تزیین حلوا ،حلوای کاکائویی درست کردم به این صورت که:
مقدار کمی از حلوا (فقط به اندازه تزیین ظرف مورد نظر) را کنار گذاشتم، سپس 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو را با ٥ قاشق غذاخوری آبجوش و 1 قاشق غذا خوری شکر حل کرده، و به حلوا اضافه کردم. همیشه یادتون باشه حلوایی که می خواهید داخل قیف بریزید باید شل تر از حد معمول باشد.
*اگر احساس کردید سفت شده ، می توانید مقدار آبجوش رابیشتر کنید.
*در بعضی از دستورات ، پودر کاکائو را قبل از اضافه کردن شربت،داخل آرد می ریزند و بعد شربت...
این هم حلوای خوشمزه ، نوش جان