خوروش گوجه و بادمجان ساده
مواد لازم :
بادمجان : دو عدد گوجه فرنگی : سه عدد رب گوجه : یک قاشق غذاخوری پودر سیر : یک قاشق مربا خوری روغن : چهارقاشق غذا خوری نمک،فلفل،زردچوبه : به میزان لازم آبغوره : سه قاشق غذاخوری
بادمجان ها را پس از اینکه خرد کردیم به مدت 5 دقیقه در آب نمک قرار میدهیم. سپس آنها را آبکش کرده و چند دقیقه صبر میکنیم تا آب باقی مانده جمع شود. در تابه ای مناسب بادمجان ها را سرخ کرده و کناری میگذاریم. سپس پیاز خرد شده را سرخ نموده و نمک، فلفل، زردچوبه و رب گوجه را اضافه میکنیم و بهم میزنیم. گوجه های خرد شده را روی پیاز ها قرار داده و آرام بهم میزنیم تا کمی تفت بخورند. پودر سیر را اضافه کرده و بعد بادمجان سرخ شده را به مخلوط تابه اضافه میکنیم. یک لیوان متوسط آب در تابه ریخته و صبر میکنیم تا به جوش بیاید. در آخر ابغوره را نیز اضافه نموده و شعله را ملایم میکنیم تا خوروش جا بیفتد. این غذا بعد از بیست دقیقه آماده صرف است و برای کسانی که مرغ و گوشت دوست ندارند، مناسب می باشد.