ساده ترین وخوشمزه ترین پیتزا
ابتدا گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید. برای راحت شدن کار، آنها را در آب جوش ریخته سپس در آب سرد بریزید. پوست آنها را جدا کرده و قطعه قطعه کنید. سعی کنید از بخش میانی گوجه و هسته هایش اصلا استفاده نکنید. پیازها و سیر را خلالی کنید وبا گوشت چرخ کرده تفت دهید. فر را روشن کنید و دما را روی 210 درجه ی سانتیگراد نگه دارید. 20 دقیقه قبل از پخت پیتزا، فر را باید گرم کنید.
حالا خمیر پیتزا را روی سطح صافی باز کنید و از آن 4 ورقه گرد در بیاورید ضخامت هر تکه 7 میلیمتر باشد. دور آنها را کمی به داخل تا کنید تا ضخیم شود. سینی فر را آماده کنید و با روغن چرب کنید خمیر را داخل سینی فر قرار دهید و به ترتیب زیر، مواد را روی خمیر بگذارید:
ابتدا مخلوط گوشت دوبار چرخ کرده را روی خمیر پیتزا بریزید و بعد گوجه ی ریز شده را روی آنها خوب پهن کنید.
قارچ را به صورت نازک ورقه ای ببرید و روی گوجه و گوشت بگذارید.
فلفل دلمه ای های دو رنگ را تمیز کنید و محتویات درونش را دور بریزید سپس به صورت حلقه حلقه برش بزنید و روی پیتزا را با آنها تزئین کنید.
کمی نمک، فلفل، روغن زیتون و پنیر پیتزا ی رنده شده لازمه ی هر پیتزایی است آن را فراموش نکنید.
این پیتزای خوشمزه را داخل فر بگذارید و 25 دقیقه زمان دهید تا پخته شود.