webpaz logo
جستجو

فلافل جنوبی

مواد لازم :
نخود : نیم کیلو پیاز : 200گرم پیاز : 4عدد سیر : یک گل نمک و فلفل : به مقدار لازم زردچوبه : 2قاشق چایخوری ادویه کاری : 2قاشق چایخوری جعفری : 50گرم بکینگ پودر : 3قاشق غذاخوری پودر انبه : 2 قاشق غذاخوری کنجد : یک فنجان


برای تهیه فلافل حتماً باید از 24 الی 48 ساعت قبل نخود ها را در آب خیس کنید و در طی آن مدت چندین بار آب آن را عوض کنید.



:

نخود ها را آبکشی کرده بشویید تا بوی بد آن از بین برود. باید بگذارید آب آنها خوب خارج شود. 4عدد پیاز بزرگ را به چند تکه تقسیم کنید. سیرها را نیز پوست بگیرید. جعفری ها را نیز شسته و خرد کنید. حال پیاز و سیر و جعفری و نخود ها را با چرخ گوشت دو مرتبه چرخ کنید.



:

پس از چرخ کردن پیاز و سیر و نخود ها نمک، فلفل، زردچوبه، ادویه، کنجد و پودر انبه را به آن اضافه کرده خوب ورز دهید تا مواد خوب با هم ترکیب شوند. (پودر انبه همان پودر سس مخصوص فلافل می باشد که با ترکیب با آب جوش و سرد کردن آن، غلیظ و تبدیل به سس فلافل می شود و بسیار خوش عطر و خوشمزه و کمی تند می باشد. می توانید آن را از عطاری ها تهیه نمایید.) مواد فلافل را یک ساعت در یخچال قرار دهید.

فلافل جنوبی



:

پس از یک ساعت مواد را از یخچال درآورده و بکینگ پودر را اضافه نمایید و خوب با هم مخلوط کنید.



:

قالب فلافل را با کمک قاشق غذاخوری از مواد پر کرده و سطح آن را با روی قاشق فشار دهید تا خوب فشرده شود و در روغن وا نرود. سپس در روغن داغ شده سرخ کنید. یک طرف فلافل که طلایی شد آن را برگردانید  و هنگامی که دو طرف آن ها سرخ شدند آنها را روی کاغذ جذب روغن قرار دهید تا روغن آن ها گرفته شود. ( از تابه گودتر برای سرخ کردن فلافل استفاده کنید و به قدری روغن بریزید که فلافل در آن شناور باشد و بتواند خوب پف کند.)

فلافل جنوبی

فلافل جنوبی

آخرین آموزش ها
برترین ها