اسپاگتی
آموزش امروز من یک اسپاگتی بی نهایت خوشمزه است که بدون گوشت می باشد و بسیار ساده و راحت تر است.
ابتدا چهار عدد گوجه فرنگی را رنده کنید یا در میکسر آن را پوره کنید. حال در یک قابلمه یک عدد پیاز را نگینی خرد یا رنده کرده در مقداری روغن سرخ کنید. سپس یک پیمانه قارچ خردشده را نیز اضافه کرده و تفت دهید.
بعد فلفل دلمه ای خرد شده را نیز اضافه و تفت دهید. نمک، فلفل، زردچوبه، رب گوجه فرنگی و آویشن را نیز به مواد اضافه کرده و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود.
گوجه فرنگی پوره شده، نخود فرنگی و ذرت را نیز درون مواد بریزید تا بپزند. و یک حبه سیر را درون آنها رنده کنید و در آخر دو لیوان آب به آنها اضافه نمایید. حال حرارت را کم کنید و اجازه دهید چند دقیقه بپزند.
وقتی سس شروع به قل زدن کرد ماکارونی ها را همان طور به صورت خشک به سه قسمت تقسیم کرده و رشته ها را از هم باز کرده و درون سس بریزید. بهتر است از ماکارونی های نازک تر استفاده کنید. فعلاً نیازی به هم زدن نیست. درب قابلمه را ببندید تا ده دقیقه با شعله کم بپزید و ماکارونی ها نرم شوند. بعد از ده دقیقه درب را باز کنید و ماکارونی ها را هم بزنید تا ماکارونی و سس به خورد هم بروند.
سپس درب قابلمه را با دمکنی بگذارید و اجازه دهید تا ماکارونی دم بکشد.
نوش جان