پلو اسپانیایی
مواد لازم :
روغن 2 قاشق پیاز کوچک خرد شده 1 عدد برنج خام 1 و 1/2 لیوانآب مرغ 2 لیوانسس سالسا 3/4 لیوان
مدت زمان پخت : ۳۵ دقیقه
زمان کل : ۳۵ دقیقه
برای : ۲ نفر

پلو اسپانیایی
طرز تهیه: یک قابلمه بزرگ انتخاب کنید و پس از ریختن روغن در آن پیاز ها را در آن سرخ کنید تا کاملا طلایی رنگ شوند. برنج را به پیاز ها اضافه کنید و هم بزنید.
وقتی برنج کمی طلایی رنگ شد، آب مرغ و سس سالسا را اضافه کنید و اجازه دهید برنج با حرارت ملایم جوش بخورد. ظرف 20 دقیقه آب برنج بخار می شود و برنج آماده سرو خواهد بود.