webpaz logo
جستجو

شیرینی بالشتی ادویه دار خرما و فندق

مواد لازم :
تخم مرغ : 2 عدد کره : 45 گرم شکر : 45 گرم شربت زعفران : 185 گرم آرد سفید : 315 گرم میخک آسیاب شده : مقداری کم دارچین : نصف قاشق چایخوری خرما نرم : 315 گرم آب : 125 میلی لیتر فندق خرد شده : 90 گرم رنده پوست پرتقال : 1 قاشق چایخوری


کره، شکر، شربت زعفران را داخل یک تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کره آب شود و شکر حل گردد و بگذارید تا خنک شود.


در یک کاسه شیشه ایی آرد را الک کنید و سپس یک عدد تخم مرغ را در آن بشکنید و محلول شربت و کره قبل را که خنک شده را هم بیفزایید و با قاشق چوبی هم بزنید تا تبدیل به خمیری نرم و چسبناک شود. خمیر را روی یک سطح آغشته به آرد قرار دهید و به آرامی تا زمانی که چسبندگی آن از بین برود ورز دهید روی آن را با نایلون بپوشانید و 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید


در این مرحله محتویات داخل شیرینی را تهیه میکنیم: خرما را داخل یک تابه ریخته و آب را بر روی آن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا با حرارت ملایم جوش بیاید و هم بزنید تا غلیظ شود پس از آن که اندکی خنک شد فندق خرد شده، رنده پوست پرتقال و دارچین و میخک آسیاب شده را اضافه کنید و همه مواد را بهم بزنید.

شیرینی بالشتی


کف یک سینی فر را کمی چرب کنید. خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید یک قسمت را با وردنه صاف کنید تا وسیع و پهن گردد و روی سطح سینی فر بیندازید و اضافات را ببرید تا خمیر کامل سطح سینی را بپوشاند. سپس مایه خرما و فندق را روی سطح خمیر پهن کنید و خمیر باقی مانده را به همان روش اول صاف کرده و روی سطح سینی بیندازید. گوشه ها را با دست ببندید. سپس با لبه پشتی یک چاقو سطح خمیر را اندکی شیار دهید به طوری که نقش بیفتد ولی بریده نشود در آخر و با قلم بروی آن  زرده تخم مرغ بمالید  سینی را در فر با دمای  درجه سانتی گراد(400درجه فارنهایت) که از قبل گرم کرده اید به مدت 15دقیقه قرار دهید تا سطح شیرینی طلایی شود بعد از خارج کردن از فر، شیرینی ها را در حالی که داغ هستند از همان خط ها برش بزنید و بگذارید تا سرد شوند. نوش جان  

آخرین آموزش ها
برترین ها
عسل ریز هانی پات ۹۹/۰۰۰