webpaz logo
جستجو

اسفناج پلو با مرغ

مواد لازم :
سینه مرغ : 1 عدد زرشک : نصف پیمانه اسفناج : نیم کیلو جعفری : 200 گرم پیاز : 2عدد برنج : 4پیمانه کره : به مقدار لازم زعفران دمکرده : به مقدار لازم نمک،فلفل،زردچوبه : مقدار کافی ادویه کاری : مقدار کافی

اسفناج پلو غذایی بسیار لذیذ و مقوی می باشد. اسفناج و گوشت به علت دارا بودن آهن زیاد برای افراد کم خون بسیار مناسب است.
در زیر نحوه پخت این غذای بسیار لذیذ را در اختیارتان قرار خواهم داد.
با من همراه باشید.


در ابتدا سینه مرغ را کاملا تمیز کرده و چربی های اطرافش را جدا میکنیم. سپس تمیز می شوییم. به اندازه های مربعی کوچک برش می زنیم. (به وسیله چاقو سرآشپز) و آماده کنار دستمان قرار می دهیم تا مراحل کار به سرعت انجام شود.

اسفناج پلو با مرغ


اسفناج از آن دسته سبزی هایی است که باید بسیار تمیز شسته شود تا گل از لا به لایش به طور کامل از بین برود.
اسفناج را با آب و مایع شستشو سبزیجات میشوییم و در داخل آبکش میریزیم تا آب اضافه آن گرفته شود. تا آب اسفناج ها خشک شود پیاز متوسطی را پوست بکنید، سپس بشوریدش و به طور نگینی خورد کنید. بعد از آنکه اسفناج ها خشک شدند و آنها را ساطوری میکنیم.

اسفناج پلو با مرغ


در این مرحله کمی روغن مایع به ماهیتابه اضافه نموده و روی حرارت متوسط قرار می دهیم. هنگامی که روغن داغ شد، پیازهای نگینی خورد شده را در روغن میریزیم تا به رنگ طلایی دربیایند.


پیاز باید با شعله متوسط سرخ شود تا ابتدا در روغن بپزند سپس سرخ شوند تا حالت خامی نداشته باشند.

حال نوبت اضافه کردن ادویه هاست. زردچوبه ،ادویه کاری،نمک و فلفل به میزان لازم به تابه حاوی پیاز اضافه کرده و هم میزنیم تا سرخ شوند و بوی ادویه ها بلند شود.


اینک مرغ مربعی خرد شده را به پیازداغمان اضافه میکنیم و زیر شعله را کم میکنیم تا به قولی به دل خودش سرخ شود.
تا وقتی که مرغ رنگش طلایی شود به سرخ کردن ادامه می دهیم.


حالا نوبت اسفناج هاست. اسفناج های ساطوری شده را به موادمان اضافه می کنیم و آنقدری هم میزنیم که تمام اسفناج ها روغنی شوند. سپس می گذاریم ۲ تا ۳ دقیقه تفت بخورد و کمی نرم شود.


در این مرحله کمی آب داغ به اسفناج ها اضافه میکنیم در ماهیتابه را میگذاریم تا مواد کاملا نرم و پخته شوند.
بعد از آنکه آب اسفناج ها کشیده شد مزه می کنیم اگر به نمک یا فلفل بیشتری نیاز داشت، اضافه میکنیم.


قابلمه مناسبی تا نیمه پر از آب می کنیم.(اگر سه پیمانه برنج دارید شش پیمانه آب بریزید). سپس روی حرارت زیاد قرار دهید تا جوش بیاید. وقتی آب به جوش آمد مقداری نمک و آبلیمو به آب اضافه کنید.


اضافه کردن آبلیمو به آب برنج باعث می شود رنگ برنج بعد پخت همچنان سفید بماند.

حال برنجی که از شب قبل در آب و نمک دریایی خیس کرده ایم را به آب در حال جوش اضافه میکنیم. زیر شعله را در حالت متوسط قرار می دهیم.
بعد از گذشت سه الی چهار دقیقه، حجم برنج در قابلمه بیشتر می شود(پف می کند) این موقع دانه ای از برنج را برمیداریم و با دوانگشتمان فشارش می دهیم اگر نرم بود و وسطش حالت خامی نداشت آنرا آبکش می کنیم.


کمی روغن مایع یا کره در قابلمه میریزیم میگذاریم تا داغ شود سپس نان لواش، سیب زمینی و یا هر چیز دیگری که میخواهید ته قابلمه می چینیم.
حال کمی از برنج را در ته قابلمه میریزیم و رویش را مقداری از مواد مرغ و اسفناج قرار می دهیم.


مقداری زعفران دم کرده و کره آب شده را با هم مخلوط کنید و هر مرحله لا به لای برنج و مواد اسفناج و مرغ بریزید تا عطر و رنگ بی نظیری به غذایتان بدهد.

 به همین روش ادامه می دهیم تا برنج و موادمان تمام شود.


اگر موادتان اضافه آمد، میتوانید در ظرف دردار مخصوص فریزر بریزید و در فریزر بگذارید و بعدا استفاده کنید.

دمکنی روی درب قابلمه می کشیم،  سپس قابلمه را روی حرارت کم قرار می دهیم و ۴۵ دقیقه زمان می دهیم تا اسفناج پلو کاملا دم بکشد.
غذا را در ظرف دلخواهتان ریخته و با زرشک و هویج خلالی  که در کره سرخ کرده اید و مقداری جعفری تزیین کنید.
این غذای لذیذ را می توان به همراه سالاد و یا ترشی نوش جان کنید.

آخرین آموزش ها
برترین ها