سالاد رژیمی سبزیجات بخارپز
سلام سلااامم
امیدوارم امروز انرژی وافری داشته باشین چرا که می خواهیم باهم یه غذای جدید درست کنیم.
غذایی که از طریق آبپز کردن و بخارپز کردن درست میشه.
در این سالاد به علت وجود سیب زمینی شیرین و انواع دیگر سبزیجات مقوی دیگر می توان به عنوان یک وعده غذایی کامل در شام و یا افطار و سحر استفاده کرد.
حالا باهم به آموزش و درست کردن این سالاد مقوی و سالم می پردازیم. برای تهیه این سالاد به بلال، نخود فرنگی شیرین و سیب زمینی شیرین نیاز داریم پس تمام این سبزیجات را از نوع تازه اش تهیه می کنیم و کنار دستتان قرار دهید تا هیچ یک از آنها از قلم نیوفتند و فراموش نکنیم.
ابتدا غلاف دور بلال را جدا کرده و دور میریزیم و سپس بلال ها را در قبلمه بزرگی را که پر از آب کرده ایم قرار می دهیم.
میزان آب باید تا اندازه ای باشد که روی تمام بلال ها را بپوشاند.
در ظرف را می بندیم و اجازه می دهیم به مدت 10 الی 15 دقیقه بجوش سپس بلال ها را به وسیله انبر آشپزی از داخل قابلمه برمیداریم و درون آبکش میگذاریم تا آب اضافه آن گرفته شود و خنک بشود.
بعد از خنک شدن بلال ها، آنها را دانه می کنیم و در ظرف مناسب قرار می دهیم و با کمی کره آب شده مخلوط می کنیم.
ابتدا دم لوبیا سبزها را میچینیم و انها را تمیز زیر آب سرد میشوییم.
سپس آنها را در یک سبد مخصوص بخارپز روی دوسانتی متر آب درحال جوش میگذاریم و سپس در ظرف را می بندیم. بعد از گذشت 5 الی 7 دقیقه تست کنید و ببینید که آیا لوبیا سبزها اماده شده اند یا خیر؟
لوبیاهای داغ را با سس کره ای ساده مخلوط کنید.
میتوانید آن هارا داخل سس سرکه و روغن زیتون و ادویه بیندازید و کاملا مخلوط کنید تا مزه بگیرد.
در این مرحله نخود فرنگی را میشوییم و انتهای ساقه انها را میشکنیم و ریشه نخ مانند آن را از بالا می کشیم تا نخودها بیرون بریزند.
سپس روی نخود را داخل ابکش مناسبی میریزیم و روی انها آب سرد میگیریم تا پختن انها متوقف شود و رنگشان همچنان سبز بماند.
پوست سیب زمینی ها را به خوبی بشویید و هرگونه خال و سیاهی را از آن جدا کنید. باید جوری بشویید که هرگونه خاک و گل از روی پوست آنها پاک شود.
اگر سیب ها بزرگ بودند انها را به دو یا چهار قسمت تقسیم کنید.
سیب زمینی ها را با همان پوستش داخل قابلمه بریزید و قدری آب سرد روی آن ها بریزید که کاملا سطح روی سیب زمینی ها را بپوشاند وسپس درب قابلمه را ببندید.
اگر سیب زمینی ها بزرگ بودند، اجازه دهید 36 تا 40 دقیقه بجوشند و اگر سیب زمینی ها را نصف کردید، 20 تا 25 دقیقه به اراامی و اهستگی بجوشانید.
برای اینکه ببینید سیب زمینی هایتان پخته است یا نه باید این کارها را انجام دهید:
نوک چنگال را درسیب زمینی فرو کنید اگر توانستید چنگال را به راحتی داخل سیب زمینی ها فرو کنید، یعنی انها پخته شده اند و اماده مصرف هستند.
بیش از اندازه سیب زمینی ها را نجوشانید وگرنه داخل آنها آب رفته و موجب می شود سیب زمینی ازهم وابرود.
قبل از پوست گرفتن سیب زمینی ها آنها را آبکشی کنید و بگذارید خشک شود و به ارامی خنک شود سپس میتوان سیب زمینی ها را توسط سیب زمینی کوب و یا با چنگال بکوبید و یا به صورت قطعات بزرگ تقسیم کنید سپس با کره ذوب شده، نمک، فلفل و زنجبیل آسیاب شده مخلوط کنید و اجازه دهید سیب زمینی هایمان طعم بگیرد.
ظرف تقریبا گودی را انتخاب کنید و نخود فرنگی های شیرین و سیب زمینی ها و بلال و لوبیاسبزهای مزه گرفته را در آن بریزید. سپس در حدی که باهم مخلوط شوند هم بزنید و حالا در ظرف مورد علاقه تان سالاد را بکشید و با هرچه که دوست داشتید تزیین کنید.
شما عزیزان میتوانید در صورت دلخواهتان یک عدد خیارشور را به صورت نازک برش بزنید و به شکل گل دربیاورید و به عنوان تزیین این سالاد استفاده کنید.