webpaz logo
جستجو

توپک سیب زمینی شکم پر

مواد لازم :
سیب زمینی : 2 عدد آب : 2 پیمانه نمک و فلفل : به مقدار دلخواه پودرآویشن : به مقدار دلخواه پنیر پیتزا : نصف پیمانه پیازچه : نصف پیمانه تخم مرغ : 1 عدد آرد سوخاری : 1 پیمانه روغن : 2 قاشق غذاخوری


ابتدا دو عدد سیب زمینی متوسط را به خوبی با آب و اسکاچ شسته تا گلی روی آنها باقی نماند. سپس داخل قابلمه ای به همراه دو پیمانه آب، آبپز می کنیم.

توپک سیب زمینی شکم پر


پس از آبپز شدن سیب زمینی ها، آنها را پوست کنده و با استفاده از رنده دنده درشت، رنده نمایید.

توپک سیب زمینی شکم پر


مقدار دلخواه نمک و فلفل را به سیب زمینی های رنده شده اضافه نمایید.


مخلوط سیب زمینی و ادویه جات را به خوبی با دست ورز دهید تا خمیر یکدستی به دست آید.

توپک سیب زمینی شکم پر


به اندازه یک گردو از مایه سیب زمینی برداشته با دست آن را به شکل دایره باز کنید.

توپک سیب زمینی شکم پر


داخل سیب زمینی را به اندازه دلخواه پیازچه، پنیر پیتزا و پودر آویشن قرار دهید.

توپک سیب زمینی شکم پر


سپس با دست به سیب زمینی فرم داده و به صورت گرد درآورید.

توپک سیب زمینی شکم پر


یک عدد تخم مرغ را داخل کاسه ای شکسته و با استفاده از چنگال یا همزن به خوبی هم بزنید تا به زرده و سفیده به خوبی با هم مخلوط و یکنواخت شوند.


توپک ها را داخل کاسه ی حاوی تخم مرغ قرار داده تا همه جای آن ها با تخم مرغ پوشانده شوند.

توپک سیب زمینی شکم پر


سپس توپک ها را داخل ظرف حاوی آرد سوخاری بغلتانید تا آرد سوخاری تمام سطح توپک ها را بپوشاند.

توپک سیب زمینی شکم پر


ته ظرف پیرکس یا نچسبی را با  روغن چرب کرده و توپک ها را کف آنها قرار دهید. با استفاده از اسپری روغن، مقداری روغن نیز روی توپک ها بپاشید.


ظرف حاوی توپک ها را داخل فر با دمای 150 درجه سانیتگراد و حدود یک ربع الی بیست دقیقه قرار دهید تا آماده شوند.

توپک های شما حاضر است... نوش جان

 توپک سیب زمینی شکم پر

آخرین آموزش ها
برترین ها
دستکش سیلیکونی اسکاچ دار ۹۹/۰۰۰