توپک سیب زمینی شکم پر
ابتدا دو عدد سیب زمینی متوسط را به خوبی با آب و اسکاچ شسته تا گلی روی آنها باقی نماند. سپس داخل قابلمه ای به همراه دو پیمانه آب، آبپز می کنیم.
پس از آبپز شدن سیب زمینی ها، آنها را پوست کنده و با استفاده از رنده دنده درشت، رنده نمایید.
مقدار دلخواه نمک و فلفل را به سیب زمینی های رنده شده اضافه نمایید.
مخلوط سیب زمینی و ادویه جات را به خوبی با دست ورز دهید تا خمیر یکدستی به دست آید.
به اندازه یک گردو از مایه سیب زمینی برداشته با دست آن را به شکل دایره باز کنید.
داخل سیب زمینی را به اندازه دلخواه پیازچه، پنیر پیتزا و پودر آویشن قرار دهید.
سپس با دست به سیب زمینی فرم داده و به صورت گرد درآورید.
یک عدد تخم مرغ را داخل کاسه ای شکسته و با استفاده از چنگال یا همزن به خوبی هم بزنید تا به زرده و سفیده به خوبی با هم مخلوط و یکنواخت شوند.
توپک ها را داخل کاسه ی حاوی تخم مرغ قرار داده تا همه جای آن ها با تخم مرغ پوشانده شوند.
سپس توپک ها را داخل ظرف حاوی آرد سوخاری بغلتانید تا آرد سوخاری تمام سطح توپک ها را بپوشاند.
ته ظرف پیرکس یا نچسبی را با روغن چرب کرده و توپک ها را کف آنها قرار دهید. با استفاده از اسپری روغن، مقداری روغن نیز روی توپک ها بپاشید.
ظرف حاوی توپک ها را داخل فر با دمای 150 درجه سانیتگراد و حدود یک ربع الی بیست دقیقه قرار دهید تا آماده شوند.
توپک های شما حاضر است... نوش جان