webpaz logo
جستجو

پیده ترکی

مواد لازم :
گوشت چرخ کرده : نیم کیلو پیاز بزرگ : یک عدد روغن زیتون : نصف فنجان جعفری خورد شده : یک مشت نمک و فلفل و پاریکا : به مقدار لازم تخم مرغ : یک عدد ماست : دو ق غ روغن زیتون : یک فنجان خمیر مایع : یک ق غ شکر : یک ق چ آرد گندم : دو لیوان آب : هفت پیمانه فلفل دلمه ای : دو عدد رب : به مقدار لازم


اول خمیر پیده را حاضر میکنیم,خمیر مایه اب و شکر را مخلوط کرده و ده دقیقه صبر میکنیم تا عمل بیاد,بعد تخم مرغ ماست روغن زیتون و کمی نمک را با ان مخلوط میکنیم و ارد تا کم کم به مواد اضافه میکنیم طوری که خمیر کمی چسبندگی داشته باشدو خوب ورز میدهیم و میگذاریم یک ربع استراحت کند


حالا مواد داخل پیده را اماده میکنیم,پیاز را ریز کرده و با گوشت تفت میدهیم و بعد به ترتیب فلفل و نمک و پاریکا و فلفل دلمه و رب را اضافه میکنیم ودر اخر جعفری ریز شده را,سرپوش قابلمه را بگذارید تا با شعه کم کمی بپزد.(ده دقیقه کافیه)


خمیر را پهن میکنیم و بایه قالب گرد در میاریم

پیده ترکی

بعد مواد رو وسط خمیر پهن میکنیم و دورش رو جمع میکنیم

 پیده ترکی

پیده ترکی


کف سینی فر را چرب کرده و پیده ها را درون ان بچینید

میتونین روی پیده ها رو با زرده تخم مرغ زده شده رومال کنین,بعد بزارین تو فر با دمای 200 درجه سانتی گراد تا زمانی که خوب طلایی بشه بپزه

 پیده ترکی

همیشه شاد باشید هاراج های عزیز

 پیده ترکی

آخرین آموزش ها
برترین ها
دستکش سیلیکونی اسکاچ دار ۹۹/۰۰۰