پیده ترکی
اول خمیر پیده را حاضر میکنیم,خمیر مایه اب و شکر را مخلوط کرده و ده دقیقه صبر میکنیم تا عمل بیاد,بعد تخم مرغ ماست روغن زیتون و کمی نمک را با ان مخلوط میکنیم و ارد تا کم کم به مواد اضافه میکنیم طوری که خمیر کمی چسبندگی داشته باشدو خوب ورز میدهیم و میگذاریم یک ربع استراحت کند
حالا مواد داخل پیده را اماده میکنیم,پیاز را ریز کرده و با گوشت تفت میدهیم و بعد به ترتیب فلفل و نمک و پاریکا و فلفل دلمه و رب را اضافه میکنیم ودر اخر جعفری ریز شده را,سرپوش قابلمه را بگذارید تا با شعه کم کمی بپزد.(ده دقیقه کافیه)
خمیر را پهن میکنیم و بایه قالب گرد در میاریم
بعد مواد رو وسط خمیر پهن میکنیم و دورش رو جمع میکنیم
کف سینی فر را چرب کرده و پیده ها را درون ان بچینید
میتونین روی پیده ها رو با زرده تخم مرغ زده شده رومال کنین,بعد بزارین تو فر با دمای 200 درجه سانتی گراد تا زمانی که خوب طلایی بشه بپزه
همیشه شاد باشید هاراج های عزیز