رولت دو رنگ مرغ و گوشت
ابتدا یک عدد پیاز را چرخ کنید نیمی از آن را با فیله های مرغ چرخ کنید و نیمی از پیاز را نیز با گوشت چرخ کرده ( گوساله یا گوسفندی) مخلوط کنید. سپس زردچوبه، ادویه و نمک و فلفل و دارچین را نیز به هردو اضافه کنید.
برای تهیه سس رولت یک پیاز را رنده کرده با مقداری روغن سرخ کنید و رب را به آن اضافه کرده تفت دهید. سپس نمک و فلفل و آبلیمو و گوجه فرنگی رنده شده را نیز به آن اضافه کنید و در آخر یک لیوان آب جوش به آن بیافزایید و شعله را خاموش کنید.
گوشت مرغ را روی سلفون پهن کنید به طوری که قطر آن یک و نیم سانتی متر باشد. سپس گوشت قرمز را روی آن پهن کنید و خوب صاف کنید. سپس جعفری خردشده، هویج حلقه ای شده ، کدوی پخته حلقه ای شده، زرشک و گردوی خردشده را روی آن ها بریزید و خوب پخش کنید.
آن ها را از یک طرف به صورت رولی بپیچید و سپس داخل تابه دوطرفه یا تابه چدنی بگذارید.
سس آماده شده را اطراف آن بریزید. درب آن را بگذارید تا یک ساعت ونیم با حرارت ملایم بپزد.
سپس رولت را درآورده پس از سردشدن برش بزنید و نوش جان کنید.