webpaz logo
جستجو

پنکیک سبزیجات

غذای پیشنهادی امروز ما یه جور غذای کره ایه که بهش میگن yachaejeon! اما چون من نمیدونم چطور تلفظش میکنن بهش میگم پنکیک سبزیجات. به نظرم اسم مناسبی هست براش. بیشتر ما پنکیک صبحانه رو میشناسیم.  اما بعضی وقتا هم پنکیک میتونه غذایی باشه. این دستور رو از سایت maangchi.com یاد گرفتم که نویسنده ش یه خانم خوش ذوق کره ای هست. پس از دستورش مطمئن باشید. در طرز تهیه پنکیک سبزیجات از سبزیجات مختلف استفاده شده. تره فرنگی اختیاریه و اگه دوست ندارید میتونید حذفش کنید. توی دستور اصلی از سیب زمینی شیرین استفاده شده. چون ممکنه در دسترس همه نباشه من اون رو با مقداری سیب زمینی و مقداری هویج جایگزین کردم. اینم بگم که کلا میتونید سبزیجات رو به دلخواه خودتون عوض کنید. هر چیزی که ندارید رو با سبزیجات دیگه ای که دم دستتون هست جایگزین کنید. پس درست کردن این پنکیک خیلی راحته.

مواد لازم :
پیازچه 4 عددتره فرنگی خلال شده (اختیاری) 1/3 پیمانهکدو خورشتی خلال شده 1/2 پیمانهفلفل سبز (اختیاری) 1 عددپیاز 1/2سیب زمینی خلالی 1/4 پیمانههویج خلالی 1/4 پیمانهقارچ 1 عددآرد 3/4 پیمانهآب 3/4 پیمانهنمک 1/2 قاشق چایخوریروغن سرخ کردنی به مقدار لازم

مدت زمان آماده سازی : ۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۱۵ دقیقه

زمان کل : ۲۰ دقیقه

برای : ۲ نفر

تصویر پنکیک غذایی

 

عکس مواد پنکیک سبزیجات

 

قبل از هر چیز برای تهیه پنکیک غذایی سبزیجاتتون رو آماده کنید. اینجا قارچ ورقه و بقیه سبزیجات به صورت خلال های باریک خرد شدند. شما میتونید به جای خلالی کردن از رنده درشت هم استفاده کنید. بستگی به سلیقه خودتون داره. حالا که آماده شدید بریم سراغ مراحل تهیه.

 

طرز تهیه پنکیک سبزیجات

 

مرحله اول:

پیازچه، کدو خورشتی، پیاز، سیب زمینی، هویج و در صورت تمایل فلفل سبز و تره فرنگی را در کاسه بزرگی با هم مخلوط کنید. سپس آرد، نمک و آب را هم اضافه کنید و خوب با قاشق چوبی هم بزنید.

 

عکس سبزیجات خلالی

 

طرز تهیه کوکو مجلسی

مرحله دوم:

تابه نچسب بزرگی را روی شعله گاز داغ کنید. اینجا از تابه 28 سانتی استفاده شده اما اگر تابه شما کوچکتر است میتوانید چند پنکیک کوچکتر درست کنید. فقط زمان بیشتری میبرد.

 

عکس پنکیک

 

مرحله سوم:

دو قاشق روغن کف تابه بریزید و آن را بچرخانید تا روغن همه جا پخش شود. مایه را درون تابه بریزید و یکنواخت پخش کنید. بعد هم قارچ ورقه شده را روی آن بچینید. با قاشق چوبی روی قارچ ها کمی فشار بدهید.

 

مرحله چهارم:

بعد از 4-5 دقیقه که یک طرف پنکیک سبزیجات سرخ شد آن را بر گردانید. یکی دو قاشق دیگر روغن از کناره های تابه اضافه کنید. لبه پنکیک را بلند کنید و تابه را کج کنید تا روغن در ظرف پخش شود. چند دقیقه دیگر صبر کنید تا طرف دیگر هم طلایی رنگ شود. اگر لازم است دوباره پنکیک را برگردانید تا طرف اول بیشتر سرخ شود.

 

تصویر پنکیک سبزیجات تابه

 

پنکیک سبزیجات را به بشقاب مورد نظر منتقل کنید و همراه سس دلخواه سرو کنید.

 

سس پنکیک سبزیجات

این پنکیک غذایی را میتوانید با کچاپ یا هر سس دلخواهی سرو کنید. اما سس پیشنهادی ما در اصل کره ای است و با سس سویا تهیه میشود. برای تهیه سس پنکیک سبزیجات، یک قاشق سس سویا را با دو قاشق چایخوری سرکه و کمی نمک و کمی هم کنجد مخلوط کنید.

 

عکس سس پنکیک سبزیجات

 

آخرین آموزش ها
برترین ها
آب انار گیری دستی چدنی ۱۲۹/۰۰۰